<
actueel / nieuws

11 juni: Get a Grant Architect

03 juni 2019

Wanneer kan je als architect subsidie aanvragen bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, hoe gaat dit in z'n werk en waar moet je op letten? Op 11 juni 2019 organiseren we een voorlichtingsbijeenkomst voor (bijna afgestudeerde) architecten. Nieuwsgierig? Meld je aan en kom naar Get a Grant Architect in POST Rotterdam.

Maarten Tas, coördinator Architectuur, zal tijdens Get a Grant Architect een overzicht geven van de bijdragemogelijkheden die het Stimuleringsfonds te bieden heeft voor jonge architecten. Arna Mačkić (Studio L A) en Christopher de Vries (Rademacher de Vries) vertellen aansluitend aan de hand van hun eigen werk wat ondersteuning door het fonds hen heeft opgeleverd en hoe zij hun subsidieaanvragen hebben aangepakt. Afsluitend is er ruimte voor het stellen van vragen en om individueel met elkaar in gesprek te gaan.

Stimuleringsfonds
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is het cultuurfonds voor architectuur, vormgeving, digitale cultuur en alle mogelijke crossovers. Naast projectsubsidies vanuit de diverse regelingen zoals Architectuur, Vormgeving en Digitale cultuur, stelt het fonds binnen de regeling Talentontwikkeling jaarlijks een werkbeurs beschikbaar aan zo'n 25 talentvolle jonge ontwerpers/makers voor hun artistieke en professionele ontwikkeling.


Datum: dinsdag 11 juni 2019
Tijdstip: 19.30 – 21.30 (inloop 19.15)
Locatie: POST Rotterdam, Coolsingel 42, Rotterdam
Toegang: gratis
Aanmelden: hier aanmelden

Sprekers: Arna Mačkić (Studio L A) en Christopher de Vries (Rademacher de Vries)
Moderator: Chris Luth (architect en curator)
Voertaal: Nederlands