<
actueel / nieuws

13 jan: Online Get a Grant event

20 december 2021

Wanneer kan je een bijdrage aanvragen, hoe gaat dit in z'n werk en waar moet je op letten? Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Mondriaan Fonds organiseren in 2022 opnieuw gezamenlijk een online voorlichtingsbijeenkomst over bijdragemogelijkheden voor beginnende ontwerpers en kunstenaars. Meld je aan en neem 13 januari 2022 van 11.00 tot 12.00 uur deel aan het online vraaggesprek.

Het online Get a Grant Event geeft een overzicht van wat het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Mondriaan Fonds te bieden hebben voor startende creatieve professionals. Medewerkers van beide fondsen vertellen over de subsidiemogelijkheden: wanneer kan je subsidie aanvragen, hoe gaat dit in z'n werk en waar moet je op letten? Twee aanvragers van beide fondsen vertellen over hun ervaringen bij het indienen van een aanvraag en beantwoorden vragen die worden gesteld via de chatfunctie.

datum: 13 januari 2022
tijd: 11.00 – 12.00 uur
deelname: stuur een mail naar communicatie@mondriaanfonds.nl en ontvang een deelnamelink

voertaal: Engels
moderator: Femke Dekker (curator, moderator, (radio) DJ en docent op verschillende kunstacademies)
sprekers: ontwerper Bodil Ouédraogo en beeldend kunstenaar Romy Yedidia
fondsmedewerkers: Hyun Vin Kaspers (Stimuleringsfonds) en Carmen Muskee (Mondriaan Fonds)

get a grant events
Sinds 2015 organiseren het Stimuleringsfonds en het Mondriaan Fonds een aantal keer per jaar gezamenlijke Get a Grant Events. Met de bijeenkomsten willen we startende ontwerpers en kunstenaars, studenten en alumni informeren over de subsidiemogelijkheden van beide fondsen.
Deze bijeenkomst wordt online georganiseerd in verband met de coronamaatregelen.
Lees hier het verslag van een eerdere editie.

Regeling Talentontwikkeling
De talentontwikkelingsbeurs van het Stimuleringsfonds voor een nieuwe generatie ontwerpers en makers kan eenmaal per jaar worden aangevraagd voor het verder ontwikkelen en profileren van het eigen artistieke talent, de professionele praktijk en het eigen cultureel ondernemerschap. De sluitingsdatum van 2022 valt op woensdag 9 februari.

Kunstenaar Start
De regeling Kunstenaar Start van het Mondriaan Fonds is voor kunstenaars die minimaal 1 tot maximaal 4 jaar professioneel werkzaam zijn en hun kunstpraktijk verder willen ontwikkelen. De regeling kan het hele jaar door worden aangevraagd.