<
actueel / nieuws

21 jan: Online Get a Grant event

14 december 2020

Wanneer kan je een bijdrage aanvragen, hoe gaat dit in z'n werk en waar moet je op letten? Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Mondriaan Fonds organiseren in 2021 opnieuw gezamenlijk een online voorlichtingsbijeenkomst over bijdragemogelijkheden voor beginnende ontwerpers en kunstenaars. Meld je aan en neem 21 januari 2021 van 13.00 tot 14.00 uur deel aan het online vraaggesprek.

Het online Get a Grant Event geeft een overzicht van wat het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Mondriaan Fonds te bieden hebben voor startende creatieve professionals. Medewerkers van beide fondsen vertellen over de subsidiemogelijkheden: wanneer kan je subsidie aanvragen, hoe gaat dit in z'n werk en waar moet je op letten? Twee aanvragers van beiden fondsen vertellen over hun ervaringen bij het indienen van een aanvraag en beantwoorden vragen die worden gesteld via de chatfunctie.

get a grant events
Sinds 2015 organiseren het Stimuleringsfonds en het Mondriaan Fonds een aantal keer per jaar gezamenlijke Get a Grant Events. Met de bijeenkomsten willen we startende ontwerpers en kunstenaars, studenten en alumni informeren over de subsidiemogelijkheden van beide fondsen.
Deze bijeenkomst wordt online georganiseerd in verband met de coronamaatregelen.

datum: 21 januari 2021
tijd: 13.00 – 14.00 uur
deelname: de bijeenkomst zit vol. Helaas is het niet meer mogelijk hiervoor aan te melden. Team Talentontwikkeling organiseert in januari en februari 2021 wekelijks een of twee spreekuren. Meld je hier aan.

voertaal: Engels
moderator: Femke Dekker (curator, moderator, (radio) DJ en docent op verschillende kunstacademies)
sprekers: ontwerper Yamuna Forzani en kunstenaar Mylan Hoezen
fondsmedewerkers: Sharvin Ramjan (Stimuleringsfonds) en Carmen Muskee (Mondriaan Fonds)


  • Regeling Talentontwikkeling Stimuleringsfonds
    De Regeling Talentontwikkeling is een subsidieregeling waarmee het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie een nieuwe generatie ontwerpers en makers – werkzaam in vormgeving, architectuur of digitale cultuur – ondersteunt bij het verder ontwikkelen en profileren van het eigen individuele talent, zowel artistiek als professioneel, door het versterken van het cultureel ondernemerschap. De sluitingsdatum voor het indienen van een aanvraag talentontwikkeling in 2021 is 10 februari.

    Bijdrage Kunstenaar Start Mondriaan Fonds
    De bijdrage Kunstenaar Start is voor startende beeldend kunstenaars die minimaal 1 tot maximaal 4 jaar professioneel werkzaam zijn: voor het ontwikkelen van de kunstpraktijk. Kunstenaars Start zal vanaf januari 2021 aan te vragen zijn bij het Mondriaan Fonds.