<
actueel / nieuws

22 okt: International Clinic | Inloopspreekuur Deelregeling Internationalisering

28 september 2018

Waar vind ik partners voor mijn internationale project? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Wat moet ik weten over die artist-in-residency waar ik belangstelling voor heb? Heb je plannen om je werkpraktijk een internationale doorstart te geven? En kan je daar de nodige tips voor gebruiken? Kom dan op maandag 22 oktober tijdens de Dutch Design Week naar de International Clinic van Het Nieuwe Instituut, DutchCulture en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie!

Tijdens het inloopspreekuur van Het Nieuwe Instituut, DutchCulture en het Stimuleringsfonds gaan onze adviseurs graag in gesprek over de wereldwijde mogelijkheden of juist de praktische kanten van internationaal werken en ondernemen. Maxime Zeef en Sophie Logothetis van DutchCulture zijn aanwezig voor vragen over het Europese subsidieprogramma voor de culturele sector, Lotte Geeven vertelt je alles over die artist-in-residency waar je belangstelling voor hebt en Roxanne Minten van het Stimuleringsfonds maakt je wegwijs in de Deelregeling Internationalisering. Ook is Willemijn Brakenhoff van Het Nieuwe Instituut aanwezig voor vragen. Een consult is gratis en duurt maximaal een half uur.

afspraak inplannen
Nieuwsgierig? Of wil je graag in gesprek met een van onze experts over jouw plannen? Bezoek ons tijdens de Dutch Design Week op maandag 22 oktober 2018. Voor een persoonlijk gesprek met een van onze experts is een registratie vereist. Meld je aan via deze link.

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, horen we graag in grove lijnen wat jouw vraag is en in welk adviesthema je geïnteresseerd bent. Aan de hand van de beschikbaarheid van onze adviseurs plannen we een afspraak met je in. We informeren iedereen persoonlijk over het tijdstip waarop je wordt ingepland.

Let op: Jouw inschrijving voor de International Clinic geeft geen toegang tot de Dutch Design Week. Je dient in het bezit te zijn van een geldig ticket.

Datum: 22 oktober 2018
Tijd: 13:30 - 18:00
Locatie: Dutch Design Week, het Veem, 3e verdieping
Taal: Nederlands en Engels

Beeld: Moniker