<
actueel / nieuws

26 mrt: Virtuele bijeenkomst 1-, 2- en 4-jarige ondersteuning

25 februari 2020

Het Stimuleringsfonds organiseert op 26 maart tussen 13.00 uur en 15.00 uur een virtuele informatiebijeenkomst over de Vierjarige Instellingssubsidie Creatieve Industrie 2021–2024. In het verlengde hiervan zal er ook aandacht zijn voor de Regeling Activiteitenprogramma's waarvoor het vanaf augustus 2020 mogelijk is aan te vragen voor 1-jarige of 2-jarige programma's.

Tijdens de bijeenkomst geven Syb Groeneveld (directeur-bestuurder) en Joris van Ballegooijen (hoofd subsidies) toelichting op de belangrijkste uitgangspunten, doelstellingen en criteria van deze nieuwe regelingen.

Ook wordt in het eerste uur van deze bijeenkomst uiteengezet hoe het fonds omgaat met de gevolgen van de COVID-19 pandemie en wat we – samen met de sector – kunnen doen. Het tweede uur is er de tijd om in gesprek te gaan en vragen te stellen.

deelname virtuele sessie
Helaas is het niet meer mogelijk u hiervoor aan te melden. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers aan deze virtuele bijeenkomst. Binnenkort volgt een verslag van deze bijeenkomst.

achtergrondinformatie
In 2021 begint een nieuwe beleidsperiode. 1 maart 2020 heeft het Stimuleringsfonds de Regeling Vierjarige Instellingssubsidie Creatieve Industrie 2021-2024 opengezet. Het is voor het eerst dat het fonds werkt met een meerjarige instellingssubsidieregeling. Voorheen was de meerjarige regeling gericht op programma's.

Met de Regeling Vierjarige Instellingssubsidie Creatieve Industrie 2021–2024 ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie instellingen die een 4-jarig programma willen uitvoeren dat bijdraagt aan het bevorderen van hoogwaardige kwaliteit, ontwikkeling en professionalisering van de hedendaagse creatieve industrie binnen het Koninkrijk.