<
actueel / nieuws

Afscheid directeur-bestuurder Janny Rodermond

21 juli 2016

Op maandag 29 augustus organiseert het Stimuleringsfonds de bijeenkomst 'Cultuur van denken en doen', ter gelegenheid van het afscheid van directeur-bestuurder Janny Rodermond. Gedurende dertien jaar heeft Janny zich ingezet voor de positie van ontwerpcultuur en zijn honderden projecten van ontwerpers en instellingen ondersteund. Het programma zoomt in op de rol van de ontwerper in een voortdurend veranderde wereld.

De vraagstukken en uitdagingen van deze tijd vragen om nieuwe benaderingen, waarbij de lineaire aanpak niet werkt en waarbij dé oplossing niet bestaat. Creatieve denkers en doeners zijn bij uitstek in staat om complexe opgaven en problemen het hoofd te bieden. Onderzoek en experiment zijn inherent aan het ontwerpproces, net als de continue wisselwerking tussen denken en doen. Dit resulteert in nieuwe werkwijzen, alternatieve perspectieven en bijzondere projecten. Tijdens deze middag lichten verschillende creatieve denkers en doeners uit de breedte van de creatieve industrie hun praktijk toe.

Met Stefan Scholten (Scholten & Baijings), Maarten Gielen (rotor), Sara Kolster, Aruna Vermeulen (HipHopHuis), Kristian Koreman (ZUS Zones Urbaines Sensibles) en Jurgen Bey (Studio Makkink & Bey). De middag staat onder leiding van Tracy Metz. We nodigen u van harte uit voor een borrel na afloop.

Datum: maandag 29 augustus 2016
Tijdstip: 15.00 tot 17.30 uur. Met aansluitend de borrel.
Locatie: Kriterion Groothandelsgebouw (Stationsplein 45, Rotterdam)
Ingang A (hoofdingang Groothandelsgebouw), neem de lift naar de 7e verdieping

Aanmelden
Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen is het helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Foto: Hanneke Wetzer