<
actueel / nieuws

Brochure geselecteerde projecten SXSW2015

04 maart 2015

Het fonds heeft een brochure samengesteld met de geselecteerde projecten van SXSW2015 en heeft deze tijdens het festival verspreidt. Hier kunt u de pdf downloaden.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ondersteunt vijftien Nederlandse partijen die hun projecten, producten en ideeën presenteren op South by Southwest 2015, een tiendaags festival voor muziek, nieuwe media, technologie en film. Gezamenlijk tonen zij de veelzijdigheid van de Nederlandse Creatieve Industrie op het gebied van technologische innovatie, games, design, wearables, film en transmedia storytelling. De geselecteerde partijen manifesteren zich tijdens SXSW in het Interactive Programma, de Game Expo, in het Digital Domain en tijdens de Award competities en workshops. De projecten onderscheiden zich door een eigenzinnige insteek en een ijzersterk design, die kenmerkend is voor de Nederlandse Creatieve Industrie.

De projecten zijn ondersteund en geselecteerd via een Open Oproep van het Stimuleringsfonds in het kader van het programma Internationalisering. Dit programma is opgezet in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het fonds heeft een brochure samengesteld met de geselecteerde projecten van SXSW2015 en verspreidt deze tijdens het festival. Hieronder kunt u de pdf downloaden.

  • downloads

  • Br