<
actueel / nieuws

Bussemaker opent Stimuleringsfonds @ DDW16

14 oktober 2016

Minister Jet Bussemaker opent drie tentoonstellingen van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie op zaterdag 22 oktober 2016. Het fonds presenteert het werk van bijna 80 talentvolle en gevestigde ontwerpers in de tentoonstellingen In No Particular Order, Intensive Care en Making School. U bent van harte welkom bij deze opening tijdens de Dutch Design Week, meld u aan via info@stimuleringsfonds.nl.

Programma

14:00 uur
Welkom door Syb Groeneveld (directeur Stimuleringsfonds).

14:10 uur
Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in gesprek met drie van de vier curatoren over het concept van hun tentoonstellingen: Jurgen Bey, Bruno Vermeersch en Agata Jaworska.
De invalshoek is wat de creatieve industrie aan nieuwe ideeën en innovaties voor de samenleving brengt.

14:25 uur
Daarna zijn de tentoonstellingen geopend en heeft het publiek de gelegenheid om alle presentaties te bekijken en te spreken met een aantal ontwerpers.

Aanmelden
Meld u zich s.v.p. aan voor een ticket via info@stimuleringsfonds.nl o.v.v. 'Opening Stimuleringsfonds@DDW2016'. In de bevestiging die u per email ontvangt staat meer informatie over het ticket, de locatie en bereikbaarheid.

Locatie
8e verdieping Veemgebouw, Strijp S, Torenallee 86-02, Eindhoven

Beeld: Opening tentoonstelling In No Particular Order van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie tijdens Dutch Design Week 2015. Foto: Hanneke Wetzer