<
actueel / nieuws

Deelregeling Activiteitenprogramma's

30 juli 2013

Op 1 november 2013 is de sluitingsdatum van de Deelregeling Activiteitenprogramma's. Culturele instellingen en organisaties op het gebied van e-cultuur, vormgeving en architectuur kunnen via deze regeling een aanvraag indienen voor hun activiteiten in 2014.

Deze activiteiten zijn gebundeld in de vorm van een samenhangend programma, zowel qua vorm als inhoud. Het programma kan bijvoorbeeld bestaan uit een serie debatten, tentoonstellingen, manifestaties, onderzoek of andere verdiepende activiteiten, verspreid over het jaar. Er kan ook subsidie worden aangevraagd voor festivals of andersoortige evenementen, zolang het in de vorm is van een programma.

Programma
Een programma omvat verschillende projectvormen en het programma vindt plaats in een langere periode dan alleen het festival of evenement zelf. Een programma kan gericht zijn op een specifieke discipline of op meerdere disciplines.

Leidraad
De Leidraad Activiteitenprogramma's voor het opstellen van een programma is beschikbaar op de pagina Deelregeling Activiteitenprogramma's.

Deelregeling
Deze deelregeling heeft 1 subsidieronde per jaar. Het beschikbare budget voor deze ronde is € 1.3 miljoen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Oskam.

>> naar de Deelregeling Activiteitenprogramma's