<
actueel / nieuws

Extra coronamaatregelen Stimuleringsfonds vanaf 30 september

01 oktober 2020

Door aangescherpte coronamaatregelen die 28 september zijn aangekondigd door het kabinet, is het fondsbureau vanaf woensdag 30 september gesloten voor alle fysieke ontmoetingen. Dit geldt in ieder geval tot en met 20 oktober. Het aanvraagproces voor alle openstaande regelingen en oproepen loopt gewoon door. Heb je vragen over je aanvraag, een project of evenement, en mogelijke consequenties als gevolg van covid-19, lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen rond covid-19. Lees ook de antwoorden op vragen die op dit moment veel worden gesteld, plus een aantal praktische tips voor je subsidieaanvraag.

'Veiligheid staat voorop', zegt directeur Syb Groeneveld. 'Daarom verplaatsen we onze dagelijkse werkpraktijk volledig naar het digitale domein: van commissievergaderingen tot de telefooncentrale, want we blijven natuurlijk gewoon bereikbaar'. 'Het is de enige mogelijkheid die we hebben om de komende periode positief bij te dragen om de kans op verdere verspreiding van het virus te beperken.'

Op de website van Kunsten92 is een overzicht gemaakt van de maatregelen met betrekking tot de culturele en creatieve sector.

Een overzicht van alle maatregelen is te vinden op de website van de Rijksoverheid.