<
actueel / nieuws

Get a Grant Event

16 juni 2015

Het Mondriaan Fonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseren dit jaar drie gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomsten over subsidiemogelijkheden voor net afgestudeerden en jonge creatieve professionals, te beginnen in Groningen. Zoek jij financiering voor je project of praktijk?

Kom langs bij het Get a Grant Event bij Academie Minerva op dinsdag 7 juli, van 16.30 - 18.00u.

Het Get a Grant Event geeft een overzicht wat de twee publieke cultuurfondsen, het Mondriaan Fonds en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, je te bieden hebben. Leer de how to's over subsidie aanvragen van beeldend kunstenaar Coen Vunderink en ontwerper Thomas Castro. Aansluitend kun je tijdens de borrel je specifieke vragen stellen aan Arsine Nazarian (Mondriaan Fonds) en Anselm van Sintfiet (Stimuleringsfonds Creatieve Industrie).

Financieringsmogelijkheden binnen twee publieke cultuurfondsen
Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Het fonds biedt onder andere een scala aan bijdragemogelijkheden voor kunstenaars en bemiddelaars (curatoren en critici) op het gebied van talentontwikkeling en praktijkverdieping. Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is hét cultuurfonds voor architectuur, vormgeving, e-cultuur en alle mogelijke crossovers. Het fonds ondersteunt ontwerpers en makers o.a. vanuit de regelingen Talentontwikkeling, Vormgeving, E-cultuur en het Gamefonds.

Locatie:
Groene Zaal, Minerva Art Academy, Praediniussingel 59, Groningen
Aanmelden is niet noodzakelijk, vol is vol. De bijeenkomst is Engelstalig.

Moderator:

Eelco van der Lingen
Sprekers:
Coen Vunderink (beeldend kunstenaar)
Thomas Castro (ontwerper)
Fondsmedewerkers:
Arsine Nazarian (Mondriaan Fonds)
Anselm van Sintfiet (Stimuleringsfonds)
  • Get a Grant event op Academie Minerva

  • Presentaties Mondriaan Fonds en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

  • Thomas Castro (LUST)

  • Coen Vunderink (beelden kunstenaar)