<
actueel / nieuws

Inloopspreekuur Talentontwikkeling op 8 mei

29 april 2013

Op 8 mei a.s. organiseert het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie een spreekuur waar je vragen kunt stellen over de deelregeling Talentontwikkeling. Als je van plan bent om je portfolio in te sturen en je hebt nog vragen dan staan wij je graag te woord. Het spreekuur vindt plaats tussen 15.00 en 17.00 uur in BAR in het Schieblok te Rotterdam, meld je wel even aan via info@stimuleringsfonds.nl o.v.v. spreekuur talentontwikkeling.

Deelregeling Talentontwikkeling
Talentontwikkeling heeft, gezien de slechte economische situatie, hoge prioriteit bij het Stimuleringsfonds. In alle subsidieregelingen komt deze doelstelling terug. Nieuw is de jaarlijkse selectie van maximaal dertig talenten uit het werkterrein van de creatieve industrie. Eenmaal per jaar verstrekt het Stimuleringsfonds beurzen aan de meest talentvolle jonge ontwerpers.

De deelregeling Talentontwikkeling is een subsidieregeling waarmee het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in totaal dertig uitzonderlijke talenten in de architectuur, vormgeving en e-cultuur ondersteunt. Met deze deelregeling wil het Stimuleringsfonds een nieuwe generatie professionals ondersteunen bij het verder ontwikkelen en profileren van de eigen uitzonderlijke professionele begaafdheid. Alleen ontwerpers / vormgevers die maximaal vier jaar geleden zijn afgestudeerd komen in aanmerking voor het indienen van een aanvraag binnen de deelregeling talentontwikkeling.

Meer informatie over de regeling vindt je hier: >> Talentontwikkeling