<
actueel / nieuws

Nieuw! Platform Talent

15 oktober 2018

Op zoek naar nieuw ontwerptalent? Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie presenteert tijdens de Dutch Design Week het Platform Talent en portretteert daarmee alle individuele praktijken van ontwerpers die sinds 2013 zijn ondersteund vanuit het Programma Talentontwikkeling. In 24 filmportretten van 1 minuut door Studio Moniker maak je kennis met de nieuwe lichting van ontwerpers en makers die in 2018 zijn ondersteund. Het platform groeit jaarlijks met de komst van een nieuwe lichting ontwerpers.

Het Stimuleringsfonds wil de zichtbaarheid van opkomend designtalent een extra impuls geven. Met het Platform Talent portretteert het Stimuleringsfonds alle individuele praktijken van ontwerpers die sinds 2013 zijn ondersteund. Het Platform Talent laat zien wat artistieke en professionele groei betekent en is een bron van informatie voor andere makers en opdrachtgevers.

presentatie Dutch Design Week
Maak in het Veemgebouw kennis met de praktijk van 24 veelbelovende ontwerptalenten en volg ook na Dutch Design Week de ontwikkelingen online via stimuleringsfonds.nl/platformtalent.