<
actueel / nieuws

Online Get a Grant event

09 september 2020

Wanneer kan je een bijdrage aanvragen, hoe gaat dit in z'n werk en waar moet je op letten? Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Mondriaan Fonds organiseren gezamenlijk een online voorlichtingsbijeenkomst over bijdragemogelijkheden voor beginnende ontwerpers en kunstenaars. Meld je aan en neem 8 oktober van 13.00 tot 14.00 uur deel aan het online vraaggesprek.

Het Get a Grant Event geeft een overzicht van wat het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Mondriaan Fonds te bieden hebben voor startende creatieve professionals. Medewerkers van beide fondsen vertellen over de subsidiemogelijkheden: wanneer kan je subsidie aanvragen, hoe gaat dit in z'n werk en waar moet je op letten? Illustrator Kalle Wolters en een kunstenaar Mylan Hoezen vertellen over hun ervaringen bij het indienen van een aanvraag en beantwoorden vragen die worden gesteld via de chatfunctie. Moderator is Femke Dekker (curator, moderator, (radio) DJ en docent op verschillende kunstacademies).


 • get a grant events
  Sinds 2015 organiseren het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Mondriaan Fonds gezamenlijk drie tot vier gezamenlijke Get a Grant Events per jaar. Met de bijeenkomsten willen we startende ontwerpers en kunstenaars, studenten en alumni informeren over de subsidiemogelijkheden van beide fondsen.

  Deze bijeenkomst wordt online georganiseerd in verband met de coronamaatregelen.

  datum: 8 oktober 2020
  tijd: 13.00 – 14.00 uur
  deelname: het is helaas niet meer mogelijk om hiervoor aan te melden. De bijeenkomst is volgeboekt.
  voertaal: Engels

  moderator: Femke Dekker
  sprekers: kunstenaar Mylan Hoezen, illustrator Kalle Wolters (Studio Knetterijs)
  fondsmedewerkers: Niels Engel (Mondriaan Fonds) en Sharvin Ramjan (Stimuleringsfonds)
 • Tijdens Get a Grant Amsterdam begin januari vertelde Teodora Stojković (TeYosh) meer over het aanvragen van de talentontwikkelingbeurs