<
actueel / nieuws

Open Oproep Professionalisering Ontwerppraktijk #2

04 maart 2016

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie geeft de professionalisering van ontwerpers en studio's binnen het vakgebied Vormgeving een impuls. Daarom roept zij ontwerpers en studio's op voorstellen in te dienen gericht op professionalisering van hun praktijk.

Een langetermijnstrategie voor het ontwikkelen van een ontwerppraktijk is belangrijk voor het bouwen aan een toekomstbestendig ontwerpveld. Hoe versterk je je praktijk als ontwerper en ondernemer op zowel artistiek als economisch vlak? Hoe positioneer je jezelf in het ontwerpveld en welke netwerken betrek je daarbij? De vorm waarbinnen deze professionalisering gestalte krijgt is vrij in te vullen. Met de oproep is het Stimuleringsfonds op zoek naar projecten die de ondernemerskwaliteit van ontwerpers en ontwerpbureaus bevorderen. In juli 2015 is deze oproep eerder uitgeschreven. Bekijk hier de geselecteerden uit 2015.

Indienen
Het voorstel kun je t/m woensdag 13 april 2016 indienen via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Vraag tijdig je inloggegevens voor de online aanvraagomgeving aan en raak vertrouwd met het aanvraagformulier. Het valideren van een nieuw gebruikersaccount kan tot maximaal 1 werkdag duren.

Meer informatie over de Open Oproep en hoe hiervoor aan te vragen vindt u hier.