<
actueel / nieuws

Open Oproep Salone del Mobile 2020

22 oktober 2019

Ben je van plan om je werk komend voorjaar in Milaan te presenteren tijdens de Salone del Mobile? Tot en met 27 november kun je hiervoor subsidie aanvragen door via de hiervoor opengestelde Open Oproep Salone del Mobile 2020 een voorstel in te dienen.

Let op: deze open oproep is beëindigd. Bekijk de selectie hier.

Met deze open oproep wil het Stimuleringsfonds de kwaliteit van de Nederlandse ontwerpsector in Milaan presenteren en de internationale reputatie van de Nederlandse creatieve industrie versterken. Doel is ook om opgedane kennis en ervaringen te delen en om relevante internationale relaties tussen partijen op te bouwen en te onderhouden. In de selectie van voorstellen wordt gelet op de mate waarin de presentatie zich onderscheidt in artistieke kwaliteit, presentatievorm en strategie.

Voor individuele presentaties kunnen aanvragen worden ingediend, maar de voorkeur gaat in deze open oproep uit naar voorstellen waarin bijzondere samenwerkingsvormen worden aangegaan of die gericht zijn op een groepspresentatie. Deze oproep is de enige mogelijkheid om van het fonds subsidie te ontvangen voor deelname aan dit evenement.

indienen
Voorstellen kunnen tot en met woensdag 27 november worden ingediend via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds.

Lees hier meer over deze open oproep en hoe hiervoor in te dienen.

Lees dit item om kennis te nemen van tips voor een optimale presentatie in Milaan. Of kijk hier voor de selecties van eerdere jaren van Salone del Mobile 2017, 2018 en 2019.