<
actueel / nieuws

Spreekuur Stimuleringsfonds tijdens DDW

22 oktober 2013

Lichttoren 6, 5611BJ Eindhoven

Van 19 - 27 oktober wordt in Eindhoven de Dutch Design Week gehouden. Het Stimuleringsfonds is op woensdag 23 en vrijdag 25 oktober aanwezig bij Café Restaurant USINE om te informeren en te adviseren over de deelregelingen vormgeving, e-cultuur en internationalisering. Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden van het Stimuleringsfonds? Maak dan een afspraak en stel je vraag.

Het thema van deze twaalfde editie van de Dutch Design Week (DDW) is Now Future. Vanaf 19 oktober staan de deuren naar de toekomst open in een stad die negen dagen lang gonst van vernieuwing en de creatieve energie. De DDW is verspreid over drie design area's in Eindhoven. Met meer dan 300 evenementen, exposities, workshops en seminars is het grootste designevent van Nederland.

Spreekuur Stimuleringsfonds
Het Stimuleringsfonds kan vanuit haar deelregelingen vormgeving, e-cultuur en internationalisering subsidies verstrekken voor culturele projecten in binnen- en buitenland. Kom jij naar de DDW en ben jij een ontwerper met een idee voor een innovatief project? Het Stimuleringsfonds beantwoordt je vragen en kan je daarnaast adviseren over het opstellen van een projectplan of het indienen van een subsidieaanvraag.

Spreekuur Vormgeving: woensdag 23 oktober, vanaf 11:00
Spreekuur Internationalisering: vrijdag 25 oktober, vanaf 15:00
Spreekuur e-cultuur: vrijdag 25 oktober, alleen op afspraak


Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden van het Stimuleringsfonds? Kom dan langs op 23 of 25 oktober en maak van tevoren een afspraak via Michelle Franke, medewerker communicatie.

Het spreekuur zal plaatsvinden in Café Restaurant USINE, gelegen op 5 minuten lopen van Eindhoven CS en is vlakbij de Design Academy.

Café Restaurant USINE
Lichttoren 6
5611 BJ Eindhoven

website

www.usine.nl