<
actueel / nieuws

Stimuleringsfonds@DDW15: expo & events

01 oktober 2015

Naast de tentoonstelling In No Particular Order organiseert het Stimuleringsfonds tijdens Dutch Design Week ook vijf inspirerende ochtendsessies met actuele discussies uit het designveld. De bijeenkomsten vinden 's ochtends plaats bij MU op Strijp-S.

Elke dag staat een ander thema centraal:

Maandag: Label me - Succes- en faalfactoren van design labels
Op maandag 19 oktober zijn er verkennende gesprekken over matchmaking tussen jonge ontwerpers en fabrikanten bij de bijeenkomst Label me.

Dinsdag: In-Between Interiors. Emancipatie van interieurontwerp
Op dinsdag 20 oktober verkent het Stimuleringsfonds de actuele ontwikkelingen op het gebied van interieurontwerp tijdens de bijeenkomst In-Between Interiors.

Woensdag: Ontwerpen voor Dementie
Op woensdag 21 oktober organiseert het Stimuleringsfonds i.s.m. zorgaanbieder Cordaan het debat Ontwerpen voor Dementie. Tijdens dit debat gaan we in op het belang van experimenteel ontwerpend onderzoek in de zorg.

Donderdag: Interact - Uitwisseling tussen werkplaatsen en onderwijsinstellingen
Op donderdag 22 oktober organiseren Platform Werkplaatsen en bkkc i.s.m. het Stimuleringsfonds Interact, een bijeenkomst om de samenwerking tussen werkplaatsen en onderwijsinstellingen vanuit verschillende invalshoeken te belichten.

Vrijdag: Proeftuin Eindhoven - Medialabs als aanjager van vernieuwing
Op vrijdag 23 oktober organiseert het Stimuleringsfonds i.s.m. VPRO Media Lab en Baltan Laboratories een bijeenkomst gericht op de rol van medialabs als aanjager van vernieuwing.

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats bij MU op Torenallee 40-06, Strijp-S. Inloop is vanaf 09.30 uur, koffie en croissantjes staan klaar. De toegang is gratis, u kunt zich per bijeenkomst via het desbetreffende kalenderitem aanmelden. De bijeenkomsten maken deel uit van Stimuleringsfonds@DDW15: expo & events.

Tentoonstelling In No Particular Order
Ontdek 36 veelbelovende ontwerpers in de tentoonstelling In No Particular Order, van 17 t/m 25 oktober te zien in het Veemgebouw, op Torenallee 80, Strijp-S, Eindhoven.
Download uw ticket voor de tentoonstelling op ddw.nl/stimuleringsfonds.