<
actueel / nieuws

Subsidiemogelijkheden voor games vanaf 2017

08 september 2016

Op dit moment zijn er diverse mogelijkheden voor gamedevelopers om een aanvraag in te dienen: bij het Gamefonds, bij de Deelregeling E-cultuur, als maker binnen de Deelregeling Talentontwikkeling en via het Programma Internationalisering.

Vanaf 1 januari 2017
Vanaf 1 januari 2017 zal het Gamefonds worden geïntegreerd in de nieuwe Deelregeling Digitale cultuur (voorheen Deelregeling E-cultuur). Binnen de Deelregeling Digitale cultuur staan onderzoek, experiment en reflectie centraal. Door deze wijziging zal de gamesindustrie een meer integraal onderdeel worden van de creatieve industrie. Dit creëert nieuwe mogelijkheden, niet alleen voor game-ontwikkelaars, maar ook voor onderzoekers en makers uit andere creatieve disciplines die geïnteresseerd zijn in de integratie van games in hun projecten.

Het Stimuleringsfonds is op 28 september 2016 aanwezig op de Control Conference om de aanstaande veranderingen toe te lichten.

Klik hier voor meer informatie over het Gamefonds, de Deelregeling E-cultuur, de Deelregeling Talentontwikkeling en het Programma Internationalisering.

Beeld: Tamara Robeer