<
actueel / nieuws

TAX Videoclip Prijs op Nederlands Film Festival

27 augustus 2012

De NFF Online Competitie heeft dit jaar in samenwerking met het TAX-videoclipfonds een prijs in het leven geroepen voor de beste videoclip: De TAX Videoclip Prijs. Aan deze prijs is een geldbedrag van €2.500,- verbonden. Deze prijs maakt deel uit van de zevende editie van de NFF Online competitie, waarin korte films van maximaal vijf minuten meedingen naar diverse prijzen. Naast de prijs voor de beste videoclip kunnen er prijzen worden gewonnen binnen de categorieën fictie, animatie, innovatie, en documentaire.

De inschrijving voor de NFF Online Competitie is inmiddels gesloten. De inzendingen voor de online competities worden door een vakjury beoordeeld op cinematografische en specifieke online kwaliteiten. Daarnaast kan het publiek van 1 tot en met 30 september via YouTube zijn stem uitbrengen voor de UPC Publieksprijs. Deze prijs beslaat alle categorieën en ook hier is €2.500,- aan verbonden.

Tijdens de eerste Talkshow van het festival (op donderdag 27 september 2012) worden de genomineerden binnen de verschillende categorieën bekend gemaakt. Op de afsluitende avond van de NFF Online Competitie, die plaats vindt op 3 oktober aanstaande, zullen de winnaars van de diverse NFF Online Competitie Juryprijzen bekend worden gemaakt.

>> website