<
actueel / nieuws

Vacature Senior medewerker bedrijfsvoering

12 juni 2019

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is per direct op zoek naar een Senior medewerker bedrijfsvoering (m/v) voor 32 uur per week.

functie-inhoud
Als senior medewerker bedrijfsvoering ben je onderdeel van het team bedrijfsvoering en rapporteer je direct aan de controller. Het team bedrijfsvoering omvat de bedrijfsadministraties, HR, ICT en facilitair. De senior medewerker bedrijfsvoering voert interne controles uit op de financiële administratie en opzet en werking van de AO/IC, ondersteunt de controller bij de planning & control cyclus en is betrokken bij de voorbereiding en begeleiding van de accountantscontroles. Je voert analyses uit op de operationele data van het fonds en vertaalt de onderzoek- en analyseresultaten naar relevante beleidsinformatie voor het fonds en verbetervoorstellen voor de datakwaliteit. Daarnaast adviseer je de medewerkers van het fonds over de financiële aspecten bij de uitvoering van deelregelingen, programma's en projecten.

Je bent bovendien verantwoordelijk voor kwaliteitszorg van het fonds. Je onderzoekt, analyseert en adviseert over de opzet en uitvoering van de procedures rondom het primaire proces (o.a. monitoring en evaluatie), inclusief de correcte toepassing van de codes en reglementen van toepassing op het fonds. Je houdt relevante ontwikkelingen bij en draagt zorg voor de informatievoorziening rondom kwaliteitszorg. Je fungeert tevens als privacy officer.

Je hebt cijfermatig inzicht en analytisch vermogen. Je streeft naar continue kwaliteitsverbetering. De senior medewerker bedrijfsvoering stelt zich proactief op, is creatief, flexibel en oplossingsgericht, en opereert tevens als adviseur voor de controller. Bekendheid met de culturele sector is een pré.

functie-eisen

minimaal hbo werk- en denkniveau bij voorkeur op basis van een financieel-economische opleiding;
theoretische en praktische kennis van financiën en control;
kennis van en ervaring met het uitvoeren van (interne) audits;
ervaring met BI-tools en data-analyse;
kennis van de relevante wet- en regelgeving op het terrein van het fonds;
adviesvaardigheden;
uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

diversiteit
Het fonds streeft naar diversiteit in team, activiteiten, partners en publieksbereik. Iedereen die denkt hier een bijdrage aan te kunnen leveren, nodigen we nadrukkelijk uit om te reageren.

arbeidsvoorwaarden
Het fonds kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van werkervaring, leeftijd en competenties bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.313 op basis van een fulltime 36-urige werkweek (BBRA schaal 10).

sollicitaties
Motivatiebrieven, waarin wordt ingegaan op aantoonbare werkervaring en deskundigheid kunnen, inclusief CV, tot en met woensdag 3 juli 2019 worden gemaild naar vacatures@stimuleringsfonds.nl, gericht aan Odilia Arlaud. Voor inlichtingen over de functie kunt u contact opnemen met Odilia Arlaud,
010 - 436 16 00. De eerste gespreksronde is gepland op dinsdag 9 juli 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld.