<
actueel / nieuws

Vacature stafmedewerker (Talentontwikkeling)

06 februari 2019

Talentontwikkeling is een van de speerpunten van het fonds. Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ondersteunt jaarlijks een selectie talentvolle ontwerpers en makers in de professionalisering en ontwikkeling van hun (artistieke) praktijk. In 2019/2020 bestaat de selectie uit maximaal 35 architecten, ontwerpers en makers. Geselecteerden ontvangen € 25.000, waarvan een deel vrij te besteden is voor de eigen ontwikkeling, een deel voor het ontwikkelen van kennis op het gebied van praktijkontwikkeling en een deel voor presentatiedoeleinden. Naast ondersteuning in subsidie biedt het fonds een programma aan, bestaande uit een reeks besloten bijeenkomsten en een publieke presentatie.

Het Stimuleringsfonds is voor uitbreiding van het team per direct op zoek naar een:

Stafmedewerker (Talentontwikkeling)
32 uur per week


functie-inhoud
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met maximaal 4 jaar relevante werkervaring. Als stafmedewerker Talentontwikkeling werk je aan de uitvoering van Deelregeling Talentontwikkeling en ondersteun je de programmaleider bij de uitvoering van het programma. Je kan af en toe ook meewerken bij de uitvoering van andere deelregelingen van het fonds. Je bent medeverantwoordelijk voor de begeleiding van aanvragers en bereidt vergaderingen van de adviescommissies voor. Je toetst ingediende aanvragen op formele correctheid en volledigheid, schrijft adviezen en geeft voorlichting over de mogelijkheden van subsidieverlening tijdens bijvoorbeeld Get a Grant Events. Daarnaast begeleid je ondersteunde talenten gedurende hun ontwikkeljaar en organiseer je samen met de programmaleider activiteiten. Door je kennis van het ontwerpveld, weet je je goed in te leven in de behoeften van deze doelgroep. Tot slot ben je betrokken bij het naar buiten brengen van de resultaten van het Programma Talentontwikkeling, waaronder de jaarlijkse presentatie van de selectie talentontwikkeling.

functie-eisen

kennis en werkervaring m.b.t digitale cultuur of digital storytelling en vormgeving
kennis, affiniteit en ervaring m.b.t. de creatieve industrie
academisch werk- en denkniveau
beleidsmatig, procedureel en financieel inzicht
ervaring met projectmanagement
uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
sensitief voor het krachtenveld waarin het fonds opereert
proactief en samenwerkingsgericht (zowel intern als extern)
snelle schakelaar en resultaatgericht
uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk

diversiteit
Het fonds streeft naar diversiteit in team, activiteiten, partners en publieksbereik. Iedereen die denkt hier een bijdrage aan te kunnen leveren, nodigen we nadrukkelijk uit om te reageren.

arbeidsvoorwaarden
Het fonds kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van werkervaring, leeftijd en competenties bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.013,- op basis van een fulltime 36-urige werkweek.

sollicitaties
Motivatiebrieven, waarin wordt ingegaan op aantoonbare werkervaring en deskundigheid kunnen, inclusief CV, uiterlijk tot en met 10 maart worden gemaild naar vacatures@stimuleringsfonds.nl, gericht aan Aline Knip. Voor inlichtingen over de functie kunt u contact opnemen met Aline Knip, 010 - 436 16 00. De eerste gespreksronde is gepland op 15 of 18 maart 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld