<
actueel / nieuws

Verslag Nederlands ontwerp Belgrado Design Week

21 november 2014

Zuzanna Skalska (VanBerlo, 360inspiration), Ralph Nauta en Lonneke Gordijn (Studio Drift) en Ido Garini (Studio Appétit) waren door de organisatie van de Belgrado Design Week 2014 uitgenodigd om workshops en lezingen te geven tijdens de Belgrado Design Week 2014.

De Belgrado Design Week neemt jaarlijks Nederlandse designprofessionals op in hun programma en beoogt daarmee katalysator te zijn voor creativiteit en kennisuitwisseling voor de gehele Zuidoost-Europese regio. Studio Drift sprak er over hun winnende voorstel voor de Zwitserse Kapellbrücke. Zuzanna Skalska (Head of Trends bij 360inspiration) besprak technology design als een uniek Nederlands netwerkmodel. Ido Garini (Studio Appétit) lichtte zijn innovatieve eetbenadering toe en ging in op hoe onze meest intense eetlust te beheersen. Designboom interviewde Garini over deze 'food cravings'.

Dutch Design at Belgrade Design Week is ondersteund in het kader van de Deelregeling Internationalisering. De verslaglegging leest u in onderstaande PDF. Lees hier een interview van Icon Magazine met Studio Drift.

  • ;;

website

www.belgradedesignweek.com