Talentontwikkeling

Met het programma Talentontwikkeling richt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie zich op het ontdekken en stimuleren van nieuwe en gevestigde talenten. Op deze pagina leest u meer over de resultaten van dit programma.

Per jaar is er één aanvraagronde in de Regeling Talentontwikkeling. Klik hier voor de geselecteerde makers en ontwerpers van de afgelopen jaren.

Daarnaast start het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in 2021 met Bouwen aan Talent een nieuwe ondersteuningsmogelijkheid waarmee een intensief samenwerkingstraject van drie maanden tussen ervaren ontwerpbureaus en startende ontwerpers of makers wordt gefinancierd.

Aanmelden nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

contact

Mail Team Talentontwikkeling via:
talentontwikkeling@stimuleringsfonds.nl

Mail Team Bouwen aan Talent via:
bouwenaantalent@stimuleringsfonds.nl

facebook

<
Talentontwikkeling

Regeling Talentontwikkeling → Talentontwikkeling

Enzo Pérès - Labourdette

€ 25.000

Enzo Pérès - Labourdette studeerde communicatieve vormgeving met een specialisatie in illustratie. Pérès - Labourdette ontwerpt illustraties en textiel waarin beeldende verhalen een rol spelen. Het komend jaar wil hij via een podcast-project 'A Room Of One's Own' nieuwe mogelijkheden voor illustratoren onderzoeken. Daarnaast doet hij onderzoek naar de vergankelijkheid van nieuws in het digitale tijdperk. Dit wil hij doen door wandkleden te ontwerpen geïnspireerd op wereldgebeurtenissen die een sterke cultureel impact hebben zoals de Charlie Hebdo aanslagen of het neerstorten van vlucht MH017. Hiermee bevraagt hij welke verhalen onderdeel worden van een collectieve geschiedenis.

website

www.artofenzo.com