Talentontwikkeling

Met het programma Talentontwikkeling richt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie zich op het ontdekken en stimuleren van nieuwe en gevestigde talenten. Op deze pagina leest u meer over de resultaten van dit programma.

Per jaar is er één aanvraagronde in de Regeling Talentontwikkeling. Klik hier voor de geselecteerde makers en ontwerpers van de afgelopen jaren.

Daarnaast start het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in 2021 met Bouwen aan Talent een nieuwe ondersteuningsmogelijkheid waarmee een intensief samenwerkingstraject van drie maanden tussen ervaren ontwerpbureaus en startende ontwerpers of makers wordt gefinancierd.

Aanmelden nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

contact

Mail team Talentontwikkeling via:
talentontwikkeling@stimuleringsfonds.nl

Mail team Bouwen aan Talent via:
bouwenaantalent@stimuleringsfonds.nl

facebook

<
Talentontwikkeling

Regeling Talentontwikkeling → Talentontwikkeling

Joana Chicau

Joana Chicau

€ 25.000

Joana Chicau studeerde in 2016 af aan de master Media Design en Communicatie van het Piet Zwart Instituut in Rotterdam. In haar werk focust Chicau zich op de samenkomst van dans met coderen en programmeren. In haar ontwikkelplan omschrijft Chicau een serie activiteiten die zowel bijdragen aan haar vaardigheden als creative coder alsmede als maker door nieuwe samenwerkingen aan te gaan, onder andere met de universiteit van Tama, Japan en Tetsuro Fukuhara van Butoh-Space Dance. Daarnaast organiseert Chicau zelf een aantal bijeenkomsten over het snijvlak waarop zij werkt.

website

jobcb.github.io