Talentontwikkeling

Met het programma Talentontwikkeling richt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie zich op het ontdekken en stimuleren van nieuwe en gevestigde talenten. Op deze pagina leest u meer over de resultaten van dit programma.

Per jaar is er één aanvraagronde. De deadline van 2019 was 6 maart. Klik hier voor de geselecteerde makers en ontwerpers van de afgelopen jaren.

Lees hier meer over de achtergrond, het budget en de werkwijze van het programma Talentontwikkeling.

Aanmelden nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

contact

Mail het projectteam Talentontwikkeling:
Marieke Ladru
Roxanne Minten
Sharvin Ramjan

facebook

<
Talentontwikkeling

Deelregeling Talentontwikkeling → Talentontwikkeling

Olivier van Herpt

€ 25.000

Olivier van Herpt behaalde in 2014 zijn bachelor vormgeving aan de Design Academy Eindhoven. Centraal in zijn werk staat de fascinatie voor maakprocessen. Hierin zoekt Van Herpt de grens op tussen het maakbare en het onmaakbare. In zijn experimenten werkt de ontwerper samen met andere makers, zoals Sander Wassink en Ricky van Broekhoven. Van Herpt heeft een 3D-printer ontwikkeld die onder andere klei print. In het aankomende jaar wil de ontwerper experimenteren met verschillende materialen en technieken om de mogelijkheden van de printer uit te breiden. Daarnaast wil Van Herpt de printer gaan fabriceren zodat deze verkocht kan worden aan andere partijen die interesse in het apparaat hebben. Op het gebied van professionalisering wil de ontwerper een coach inschakelen met ervaring in het leiden van een ontwerpbureau en wil hij specifieke financiële kennis inschakelen met betrekking tot het internationaliseren van zijn praktijk.

website

www.oliviervanherpt.com