Talentontwikkeling

Met het programma Talentontwikkeling richt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie zich op het ontdekken en stimuleren van nieuwe en gevestigde talenten. Op deze pagina leest u meer over de resultaten van dit programma.

Per jaar is er één aanvraagronde. De deadline van 2019 was 6 maart. Klik hier voor de geselecteerde makers en ontwerpers van de afgelopen jaren.

Lees hier meer over de achtergrond, het budget en de werkwijze van het programma Talentontwikkeling.

Aanmelden nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

contact

Mail het projectteam Talentontwikkeling:
Marieke Ladru
Roxanne Minten
Sharvin Ramjan

facebook

<
Talentontwikkeling

Deelregeling Talentontwikkeling → Talentontwikkeling

Sabine Marcelis

€ 25.000

Sabine Marcelis is in 2011 afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven als vormgever. Met haar studio richt ze zich op product, installatie en ruimtelijk ontwerp waarbij ze altijd een sterke focus op materialiteit heeft. Pure vormen komen samen om materiele eigenschappen te benadrukken.

Marcelis maakt autonoom werk dat verkocht wordt in galeries en werk in opdracht voor commerciële opdrachtgevers. Het is voor haar essentieel om te kunnen werken aan toegepaste projecten en aan meer experimentele, radicale, autonome werken.

Haar studio werkt vaak nauw samen met 'manufacturing professionals' om projecten te realiseren en in te grijpen in het productieproces, om nieuwe materiele combinaties te ontwikkelen en een fris esthetisch perspectief te bieden.

In 2016 zal ze zich toeleggen op nieuwe samenwerkingen met 'manufacturing professionals' om een bibliotheek met nieuw materiaal samen te stellen die gebruikt kunnen worden voor diverse projecten.

website

www.sabinemarcelis.com