Talentontwikkeling

Met het programma Talentontwikkeling richt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie zich op het ontdekken en stimuleren van nieuwe en gevestigde talenten. Op deze pagina leest u meer over de resultaten van dit programma.

Per jaar is er één aanvraagronde in de Regeling Talentontwikkeling. Klik hier voor de geselecteerde makers en ontwerpers van de afgelopen jaren.

Daarnaast start het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in 2021 met Bouwen aan Talent een nieuwe ondersteuningsmogelijkheid waarmee een intensief samenwerkingstraject van drie maanden tussen ervaren ontwerpbureaus en startende ontwerpers of makers wordt gefinancierd.

Aanmelden nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

contact

Mail team Talentontwikkeling via:
talentontwikkeling@stimuleringsfonds.nl

Mail team Bouwen aan Talent via:
bouwenaantalent@stimuleringsfonds.nl

facebook

<
Talentontwikkeling

Regeling Talentontwikkeling → Talentontwikkeling

TeYosh

TeYosh

€ 25.000

Sofija Stanković en Teodora Stanković (TeYosh) studeerden in 2015 af aan de master Graphic Design aan het Sandberg Instituut in Amsterdam. In het werk van TeYosh staat de versmelting van online en offline cultuur centraal. In het komende jaar worden twee bestaande projecten doorontwikkeld, namelijk Dictionary of Online Behavior en Attention Spam. De projecten resulteren in uiteenlopende presentatievormen, zowel online als fysiek en in virtual reality.

website

www.teyosh.com