<
toekenningen

Deelregeling Internationalisering → Open oproep

Verkennen Kansen Internationalisering in China, VS en Zuid Afrika

What Design Can Do

€ 14.050

What Design Can Do (WDCD) is een jaarlijks internationaal designevenement over de impact van design. WDCD gaat haar activiteiten uitbreiden met een blog, festival, kleinere terugkerende presentaties en internationale samenwerkingen. De Internationale expansie en permanente aanwezigheid gebeurt vanuit de visie dat design een belangrijke maatschappelijke bijdrage kan leveren.

Om de stap te zetten naar een internationaal podium, verkent WDCD de kansen om conferenties in het buitenland te organiseren alsook om het Nederlandse evenement uit te bouwen naar een internationale festival over de impact van design.
WDCD wil meerdere locaties in het buitenland verkennen en potentiële samenwerkings-partners ontmoeten in China, de Verenigde Staten en Zuid Afrika. Hiervoor worden toonaangevende internationale events in de drie landen bezocht, waaronder: de Shenzhen Architectuur Biennale en Cape Town World Design Capital 2014. Hoe doen andere evenementen, grote conferenties en festivals op het gebied van design het in het buitenland? Wat zijn de doelgroepen en de verdienmodellen? Wat zijn mogelijke partners om mee samen te werken?

website

www.whatdesigncando.nl