Zorg

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie houdt zich al lange tijd bezig met het thema zorg. Het doel is het verbeteren van de kwaliteit van de zorg- en leefomgeving door de inzet van ontwerpers. Op deze pagina vindt u de opgedane kennis uit ondersteunde projecten. Lees hier meer over de achtergrond, het budget en de werkwijzen van het programma Zorghuisvesting.

Aanmelden nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de speciale nieuwsbrief over zorg, die het fonds enkele keren per jaar verstuurd.

contact

Mail het projectteam Zorg:
Jetske van Oosten
Nazanin Hedayati
of bel: +31 (0) 10 4361600

<
Zorg

KlusPlus

Nicky Liebregts & Manon van Hoeckel

Wie ouder wordt, heeft vaak wat meer hulp nodig. Maar ouderen hebben met hun jarenlange ervaring ook veel te bieden. Met KlusPlus draaien Nicky Liebregts en Manon van Hoeckel de hulpvraag om. Ze brengen de talenten van senioren in kaart en zoeken vervolgens uit wie hun inzet goed kan gebruiken. Zo breit Nelleke nu als KlusPlusser props voor het lokale theater, en houdt Theresa met haar groene vingers de buurttuin bij. Het project legt nieuwe verbindingen tussen jong en oud en maakt de onderlinge relatie gelijkwaardiger.