Zorg

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie houdt zich al lange tijd bezig met het thema zorg. Het doel is het verbeteren van de kwaliteit van de zorg- en leefomgeving door de inzet van ontwerpers. Op deze pagina vindt u de opgedane kennis uit ondersteunde projecten.

Aanmelden nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de speciale nieuwsbrief over zorg, die het fonds enkele keren per jaar verstuurd.

contact

Mail team Zorg via:
Nazanin Hedayati
of bel: +31 (0) 10 4361600

<
Zorg

Terugblik Embassy of Health 2020

23 november 2020

Wat vinden we eigenlijk belangrijk voor onze kwaliteit van leven? En hoe regelen we dat? De vragen die de Embassy of Health tijdens de DDW dit jaar opwierp, zijn door corona nog relevanter geworden. Drie journaals gingen dieper in op de verschillende thema's van de online expositie 'Chronic Health – Happily ever after?': intiem, inclusief en in samenhang. Bekijk ze hier terug.

intiem
Curator Gjilke Keuning en hoogleraar innovatie in de geestelijke gezondheidszorg van het UMC Utrecht Floortje Scheepers over de toekomst van de zorg is intiem.


  • inclusief
    Curator Jetske van Oosten en bestuursvoorzitter Stichting Humanitas Gijsbert van Herk over de toekomst van de zorg is inclusief.

  • in samenhang
    Curator Paulien Melis en directeur innovatie en projecten, Stichting Philadelphia Zorg Suzanne Leijendekkers over de toekomst van de zorg is in samenhang.